VELOURIAS CMS
DET BEHÖVER INTE VARA KRÅNGLIGT ATT REDIGERA SIN HEMSIDA

Flexibelt & användarvänligt

Velourias CMS är nog ett av de enklaste verktygen som finns för att redigera en webbplats och det utan att spara på krutet.

Det är fullt av smarta lösningar för att göra underhållet av hemsidan så effektivt som möjligt. Många kan använda Velourias CMS direkt eller med en mindre utbildning redan från början.

Du loggar in via den egna hemsidan eller på cms.velouria.se och sedan kan du uppdatera text, bilder och mycket mer. Från din dator, padda eller mobiltelefon.

image

TEXT

Redigera direkt på sidan, se hur det ser ut innan du publicerar. Det är nu enklare än någonsin att uppdatera hemsidan.

image

BILDER

Ladda upp, ändra storlek och beskär bilder hur lätt som helst. Med bildredigeraren fixar du dina bilder på ett kick.

image

GALLERI

Lägg till, ta bort och ändra ordningen på dina bilder och fotografier. CMS:et genererar dessutom miniatyrer helt automatiskt.

image

VIDEO

Lägg till en HTML5-video med en affischbild. Infoga videoklipp från YouTube och Vimeo genom bara att klistra in webbadressen.

image

REVISIONER

Spara ett utkast och det kommer att vänta på dig när du kommer tillbaka. Du kan hämta upp till sex månader gamla revisioner.

image

ANALYTICS

Länka din ditt Analyticskonto till din kontrollpanel och se viktig information och statistik om dina besökare.

image

AUTOPUBLICERING

Schemalägg dina ändringar för att publiceras vid en bestämd tid. Bara ställ in när du vill publicera så gör CMS:et resten.

image

SIDEGENSKAPER

Uppdatera rubriker, beskrivningar och nyckelord för varje sida. Få en glimt av hur dina sidor visas i populära sökmotorer.