WEBBDESIGN
I CENTRALA GÖTEBORG

Velouria webbyrå i Göteborg producerar webbplatser och hjälper till med det praktiska runt omkring. Fokuset ligger inte på en specifik plattform eller CMS-lösning, det ligger på skapa en webbdesign som passar för dig och dina kunder. Genom personliga möten och nära kontakt skapas en hemsida som speglar ditt företag på bästa sätt.

Det ska vara trevligt att surfa runt på din webbplats. Dina besökare ska dessutom, utan krångel, kunna hitta den information som de är ute efter.

 

Från tankar, skisser och idéer till kompletta sajter

Designen är det som binder samman teknik och innehåll till en framgångsrik webbplats. Genom att sätta besökaren i centrum av designprocessen och verkligen förstå ditt varumärke kan vi förändra effekten av din webbplats.

 

SNYGGT PÅ SMÅ OCH STORA SKÄRMAR

Med responsivt menas att det är en hemsida som anpassar sig efter användarens skärm. Innehållet optimeras automatiskt beroende om din besökare surfar in med en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

 

Design till mobila webbplatser handlar om att minska de grafiska elementen, effektivisera innehållet och ha en smart meny. Innehållet justeras helt enkelt så att det blir smidigare att använda på mobila enheter.

Velourias CMS
- Om du vill underhålla din hemsida själv

ANVÄNDARVÄNLIGHET I FOKUS

Sanningen är att många webbplatser inte behöver stora, databasdrivna CMS. Det räcker oftast med något lättare och det är där Velourias verktyg kommer in i bilden. Grundidén är att att göra det så enkelt som möjligt för dig!


Du loggar in via den egna hemsidan eller på cms.velouria.se och sedan kan du uppdatera text, bilder och mycket mer. Från din dator, padda eller mobiltelefon.


Smart helt enkelt

Bara klicka och skriv. Det ser ut som att du redigerar direkt på hemsidan. Du kan även koppla på ett Google Analytics konto och få information om dina besökare.

Inget att installera

Du behöver inte ladda ner någon programvara eller installera något, allt görs online i din webbläsare. Som grädde på moset tillkommer det hela tiden nya funktioner!Driftsäkerhet till låga priser

Tillsammans med Ipeer kan Velouria erbjuda trygga webbhotell. Driftsäkra tjänster med snabb och duktig support. Väx successivt med en lösning anpassad efter era krav.


mer om webbhotell
Topp 5 placering på sökorden

Velouria hjälper er med sökoptimering av webbplatser. Med ett sökoptimeringsföretag hjälper vi sajter att nå topp-5 placeringar på Google. Och du vet exakt vad det kommer att kosta dig varje månad.


mer om SEO